T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Hatay Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Hastanemiz Başhekimi Dr. Mahmut BAYRAKÇIOĞLU'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Güncelleme Tarihi: 23/04/2020

Sevgili Çocuklar... Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur.

Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.

Başhekim
Dr.Mahmut BAYRAKÇIOĞLU