T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Hatay Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Başhekimimiz Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Güncelleme Tarihi: 23/05/2020

Bu yıl, sağlığımızı korumak adına bir takım önlemler eşliğinde kutlayacağız Ramazan Bayramı’nı. Gelecek bayramlara sağlıkla girebilmek için, Hatay Devlet Hastanesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Tüm emeklerimizin nihai sonuca ulaşması arzusuyla, Mübarek Ramazan bayramında her vatandaşımızın azami düzeyde tedbirlere uymasını rica ediyorum. Bu bayram, fiziksel olarak birbirimizden uzak duracak olsak da, kalplerimizin her zamanki bayram coşkusunu hissedebileceğinden şüphemiz yok. Başta Hatay Devlet Hastanesi’nin fedakarca çalışan değerli üyeleri olmak üzere, Ülkemiz ve tüm İslam âlemine sağlığa, sevgiye ve barışa vesile olması temennisiyle,  Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor, sağlıklı günlerde buluşacağımız nice bayramlar diliyorum.