Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Psikiyatri Servisi, hizmete başladı.
02 Mayıs 2024

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Psikiyatri Servisi, hizmete başladı.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ ve Hastane Yönetimimiz servisimizin hizmete başlayışını kurdele keserek gerçekleştirdi.

Psikiyatri Klinik Şefi Uzm. Dr. Mehmet Onur YÜCEL yönetiminde, kliniğimize poliklinik görüşmesi sonrasında yatışının uygun olacağı ve servisimizde takip edilmesi mümkün olan hastalar ile acil serviste değerlendirilen ve yatışına karar verilen, ancak kapalı psikiyatri servis yatışı gerekmeyen her türlü hastaya hizmet verilmesi amaçlanmaktadır. Kliniğimizde duygudurum bozuklukları, anksiyete bozuklukları, psikotik bozukluklar, alkol-madde kullanım bozuklukları, davranışsal bağımlılıklar, ayırıcı tanıya dönük uygulamalar, gerekli ve uygun koşullarda adli psikiyatri hastalarına yönelik uygulamalar yapılmaktadır.

ssfh